Welkom bij Heuvellandexpress Internet Radio
Al meer dan 11 jaar een begrip in het zuiden

Korte introductie

Heuvellandexpress bestaat al sedert jaren. We zijn opgericht in Heerlen in maart 2008, echter velen van ons zijn al jaren langer bij u bekend in het Limburgse land en de omgeving daarvan.
Velen hebben namelijk al jaren uitgezonden op de FM-band als (ether)piraat. Deze passie om mensen te entertainen bundelen wij als gezamelijk team bij Heuvellandexpress.

Zoals u vroeger naar de radio luisterde naar de piratenzenders, kunt u dat nu via internet. Klik op de play knop om de muziek te starten (er opent een nieuw tabblad). Indien u na een paar seconden geen muziek hoort, klikt u dan even op het tabblad met de naam Player.
Verder heeft Heuvellandexpress de unieke mogelijkheid om bij de DJ die op dit moment uitzendt rechtstreeks te zien welke nummers hij/zij afspeelt, welke nummers er in zijn muziekdatabase staan én u kunt een nummer rechtstreeks aanvragen als verzoekje!
Vroeger belde u de DJ, nu raadpleegt u gewoon zijn muziekcollectie!

Belangrijke mededelingen:

Zomerperiode aangebroken

Lieve luisteraars,

De maanden juli en augustus staan weer voor de deur. Zoals elk jaar betekent dit voor de meeste Nederlanders dat het de periode van de zomervakantie is. Ook bij ons gaan veel teamleden met vakantie. Wij vragen uw begrip voor het feit dat gedurende de zomervakantiemaanden er meer non-stop wordt uitgezonden.
Uiteraard blijft u de prachtige klanken van Heuvellandexpress horen -ook op uw vakantieadres!

Fijne vakantie gewenst.

Namens het voltallige team van Heuvellandexpress


(Geplaatst op: 27-06-2019)

Verhuizing van website

Beste luisteraars,
Zoals jullie onlangs hebben kunnen zien zijn wij verhuisd van server. Dit heeft tot gevolg dat voor de stream nog een aantal zaken verwerkt moeten worden door externe partijen, zodat u weer optimaal kan genieten van Heuvellandexpress. Wij zijn hiervan op de hoogte en deze partijen zijn ingelicht.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via de contact pagina of onder telefoonnummer:

0031653921109

Of via het contact-/postadres

P. Peters
Pastoor Honeestraat 48
6414 BW Heerlen
Nederland

Met vriendelijke groet,
Uw team van Heuvellandexpress


(Geplaatst op: 20-05-2019)

Advies

Wij raden u aan om gebruik te maken van Google Chrome of Microsoft Edge. Vermijd bij voorkeur Internet Explorer.
Onze website is namelijk niet ontwikkeld voor Internet Explorer 11 en ouder, omdat dit behalve veiligheidsproblemen ook veel gebruiksvriendelijkheid kwesties meebrengt. Indien u toch besluit om Internet Explorer te gebruiken, dan kunnen wij u helaas geen garantie geven op een correct werkende website.
Voor een optimaal resultaat op deze website, gebruikt u bij voorkeur Google Chrome.

Contact

Indien u vragen, op- of aanmerkingen heeft, neemt u dan a.u.b. contact met ons op. De snelste manier is via het contactformulier op de contactpagina.

Volgt u ons al?

Indien u Facebook heeft, volg ons ook daar voor de nieuwste weetjes, updates, e.d.
Klik hier om naar de Facebookpagina van Heuvellandexpress te gaan!