Over Mitch

DJ Mitch
DJ Mitch

Beste luisteraar,

Ik ben Mitch en ik woon in het mooie Arnhem! Hier volg ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de opleiding ICT. Verder heb ik de afgelopen jaren gewerkt als manager binnen een regionale supermarktketen uit het zuiden des lands met verschillende managementfuncties.


Sinds jaren ben ik al actief bij Heuvellandexpress op de dinsdagavond van 20:00 tot 23:00 uur met het programma "Avondvitaminen". Dit programma wordt ook verzorgd door DJ Rob. Afwisselend is het een week DJ Rob met de "Avondvitaminen", terwijl de week daarop Mitch het programma verzorgt.


Het programma is sterk afwisselend, afhankelijk van de DJ. Rob brengt meer traditionele Oostenrijkse sferen in de uitzending, terwijl ik juist uitgesproken een andere kant op stuur. In mijn uitzending hoor je weinig polka's, maar wel veel schlagers, (golden) oldies en Nederlandstalig. Engelstalige muziek komt zéker veelvuldig voor in mijn uitzending. Zo nu en dan hoor je echter ook top40 en pop muziek. Al met al kun je een gevarieerd programma verwachten vol heerlijke muziek! Vergeet niet, jij kunt een muzikale inbreng geven aan mijn uitzending via de jukebox! Gedurende de uitzending zal deze dan ook altijd geopend zijn, tenzij anders aangegeven.


Staat er een nummer niet in de jukebox? Laat het mij dan weten, dan zorg ik ervoor dat dit nummer z.s.m. in onze muziekdatabase wordt opgenomen.


Af en toe komt het voor dat er een verrassingsuitzending is. Deze uitzending wordt meestal kort van te voren aangekondigd via de Facebookpagina van Heuvellandexpress. Wat deze verrassingsuitzending inhoudt, dát is juist de verrassing. Het kan een duo presentatie zijn tussen Rob & Mitch (vader & zoon), of bijvoorbeeld een muziek special.


Verder ben ik ook actief als programmeur binnen Heuvellandexpress. Onder andere de website, de jukebox en de HVLapp onderhoud ik in samen met Paul. Mocht je stuiten op (technische) problemen, schroom dan zeker niet om contact op te nemen met mij.


Indien je contact wil opnemen, dan ben ik bereikbaar via diverse social media (o.a. Facebook, Instagram, Skype, Messenger, WhatsApp) en via de mail van Heuvellandexpress. Vraag gedurende mijn uitzending dan a.u.b. naar de contactgegevens (of zoek mij op via de sociale media).


Ik wens je in elk geval heel veel luisterplezier toe in mijn uitzending. Tot dinsdagavond?


Muzikale groeten namens
Mitch


Locatie: Arnhem

Gestart op: 01-01-2012


Over de website

Anno 2019 vonden wij bij Heuvellandexpress dat het tijd werd voor een nieuwe website. De oude website werd onderhoudstechnisch vrij complex om te onderhouden met de huidige internettechnieken. Om deze reden hebben wij gekozen voor een brandnieuwe website met de volgende eisen: luchtig, licht, op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop) te gebruiken, up-to-date met nieuwste internettechnieken en gemakkelijk om te gebruiken zonder training.

Over deze opgegeven eisen ben ik gaan brainstormen. Uiteindelijk heb ik als hoofdthema "Limburg" bedacht -in de breedste zin van het woord en van de betekenis. Concreet heeft dit geleid tot de gele banner bovenaan de pagina, het blauwe navigatiemenu en als je over de menu-elementen schuift met de muis tot deze rode kleur. Al deze kleuren staan centraal in de Limburgse vlag. Verder is wit een basiskleur en komt deze kleur ook terug in de vlag. Daarnaast is de achtergrond -als meest iconisch- een foto van het heuvellandschap. Deze foto is zelf genomen in de zomer van 2018 en geeft uiteraard direct de impressie dat wij als station ook echt aan het heuvellandschap verbonden zijn! Het creëert ook meteen een luchtige sfeer met de witte (tekst)laag over de foto.

Op de startpagina zie je een soort blokken, namelijk de verwijzing naar de muziekspeler, het programma, ons logo en het stuk waar alle tekst in staat. Dit maakt het ook prima toegankelijk en niet te veel informatie in een schermpje/blokje gedrukt.
Zoals je meteen opvalt is ook het menu verborgen onder een knopje. Dit leidt ertoe dat de pagina zoveel mogelijk effectieve ruimte heeft. Je gebruikt immers niet het menu continu. Voor desktops is dit niet echt noodzakelijk (de schermen zijn immers meestal groot genoeg), maar voor tablets en zeker voor mobiele telefoons moet het menu echt verborgen zijn. Dit neemt enorm veel ruimte in beslag op een klein schermpje.

Verder is een belangrijk element om na te denken over welke versies van internetbrowsers nog gebruik kunnen en mogen maken van onze website. Ook voor jou! Hier heb ik gekozen uit veiligheidsoverwegingen om de website goed te laten werken in:

Indien je gebruik maakt van oude(re) versies, dan raden wij je dringend aan om z.s.m. up te daten naar de nieuwste browser (via Windows Update of de standaard updates van browsers als Chrome en Firefox). De voorkeur heeft dan Google Chrome of Microsoft Edge.

Al met al, deze website heeft mij de nodige uren gekost om te bedenken en vervolgens om te realiseren. Een origineel concept bedenken en uitvoeren is altijd een tijdrovende klus. Ik wens je veel plezier met de nieuwe website en bij problemen, zoals altijd, neem a.u.b. contact met ons op.