Over Bart

DJ Bart
DJ Bart

Beste luisteraars,

Ik ben Bart en sinds 6 september 1974 getrouwd met Clara. Ik ben geboren in Amsterdam en in de loop van de tijd via Den Haag terechtgekomen in Zoetermeer.

Na een werkzaam leven heb ik bij de NS een voordeelurenabonnement met keuzedagen genomen. Op een van mijn reisdagen ben ik in contact gekomen met een familielid. Ik kwam erachter dat we sinds eind 18e eeuw aan elkaar te linken zijn als familie.

Tijdens mijn 2e bezoek, nu met Clara aan mijn zijde, heb ik kennisgemaakt met internetradio. Wij hoorden onze naam uit de speakers komen en mijn interesse was gewekt. Ik heb mij aangemeld bij het betreffende station. Ik heb daar altijd met veel plezier gedraaid.
Een aantal van de medebeheerders zijn een nieuw station begonnen. Helaas voelde ik mij daar niet meer thuis. De DJ's Karel, Ciska en Cobinca ken ik van het eerste station. Zodoende ben ik bij Heuvellandexpress terecht gekomen. Een station met gezellige mensen en dito muziek. Via Karel is een en ander in gang gezet en hier ben ik dan. Ik ben geweldig op weg geholpen door Paul. (Paul, mijn grote dank hiervoor.) Het voelt als een warm bad waarin ik terechtgekomen ben.

Normaal draai ik blokjes van vier: Nederlands, Duits, Country, Engels- of anderstalig. Dus voor iedereen wat. Luister je ook naar mijn programma met de naam "Dinsdagmiddag muziekmixer"?

Muzikale groet,
DJ Bart

PS. DJ Bart heeft ook een eigen website: dj-bart-heuvellandexpress.jouwweb.nl


Locatie: Zoetermeer

Gestart op: 24-05-2022