Over Gerard

DJ Gerard
DJ Gerard

Luisteraars,

Ik ben Gerard (70) en ik woon samen met mijn lieve Judith en onze vogels.
Wij wonen nu 11, bijna 12, jaar in het mooie Maastricht en komen uit de regio Rotterdam. Limburgs spreken doen we niet, maar begrijpen het zeker!
Wij zijn geregeld als toerist in het Heuvelland te vinden met de auto of op de bromscooter en genieten van de natuur en de gezellige cafétjes.

Mijn radioleven:
Ik ben begonnen rond mijn 25ste in de eind jaren 70 (uiteraard) op de FM, via cassettes thuis opgenomen. Daarna bij een Ziekenomroep gewerkt, 12,5 jaar, met alle programma’s die er waren, dus ook de geestelijke, klassieke en populaire. Via de Hoeksewaard (met Love Songs, vanwege de zondagavond laat) uiteindelijk in Zuid-Limburg terecht gekomen en bij verschillende lokale/regionale stations gewerkt met meerdere eigen programma’s.

Bij Heuvellandexpress ga ik “de Platenkast” voor u maken. U kunt van mij van alles na elkaar verwachten, de hoofdzaak is jaren 60 tot nu, maar ook eigen opnamen van lokale fanfares, orkesten zullen langs komen. Ik beperk mij niet tot Nederlands, Limburgs of Duits, er kan ook Franstalig, Spaans, Italiaans, Afrikaans, of een ABBA in het Zweeds of Deens langskomen. Country hoor ik ook graag. Kortom, een muzikale ontspanning voor elk wat wils, een soort Arbeidsvitaminen, maar dan via internet. Verzoeken mogen uiteraard ook, heb ik uw aanvraag, dan hoort u hem meteen, als niet, dan bij een volgend programma.

Ik hoop dat u als luisteraars kunt genieten van de muziek, uiteraard samen met mijn collega’s.

Groetjes,
Gerard en Judith


Locatie: Maastricht (Blauwdorp)

Gestart op: 05-12-2022