Over Mitch

DJ Mitch
DJ Mitch

Beste luisteraars,

Ik ben Mitch en ik woon in het mooie Arnhem!
Hier volg ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de opleiding ICT. Verder heb ik de afgelopen jaren gewerkt als manager binnen een regionale supermarktketen uit het zuiden des lands met verschillende managementfuncties.

Sinds jaren ben ik al actief bij Heuvellandexpress op de dinsdagavond van 20:00 tot 23:00 uur
met het programma 'Avondvitaminen'. Dit programma wordt ook verzorgd door DJ Rob.
Afwisselend is het een week DJ Rob met de 'Avondvitaminen', terwijl de week daarop Mitch
het programma verzorgt.

Het programma is sterk afwisselend, afhankelijk van de DJ. Rob brengt meer traditionele Oostenrijkse sferen in de uitzending, terwijl ik juist uitgesproken een andere kant op stuur. In mijn uitzending hoor je weinig polka's, maar wel veel schlagers, (golden) oldies en Nederlandstalig.
Engelstalige muziek komt zéker veelvuldig voor in mijn uitzending. Zo nu en dan hoor je echter ook top40 en pop muziek.

Al met al kun je een gevarieerd programma verwachten vol heerlijke muziek! Vergeet niet, jij kunt een muzikale inbreng geven aan mijn uitzending via de jukebox!
Gedurende de uitzending zal deze dan ook altijd geopend zijn, tenzij anders aangegeven.

Staat er een nummer niet in de jukebox? Laat het mij dan weten, dan zorg ik ervoor dat dit nummer z.s.m. in onze muziekdatabase wordt opgenomen.

Af en toe komt het voor dat er een verrassingsuitzending is. Deze uitzending wordt meestal kort
van te voren aangekondigd via de Facebookpagina van Heuvellandexpress. Wat deze verrassingsuitzending inhoudt, dát is juist de verrassing. Het kan een duo presentatie zijn tussen Rob & Mitch (vader & zoon) of bijvoorbeeld een muziek special.

Verder ben ik ook actief als programmeur binnen Heuvellandexpress. Onder andere de website, de jukebox en de HVLapp onderhoud ik in samen met Paul. Mocht je stuiten op (technische) problemen, schroom dan zeker niet om contact op te nemen met mij.

Indien je contact wil opnemen, dan ben ik bereikbaar via diverse social media (o.a. Facebook, Instagram, Skype, Messenger, WhatsApp) en via de mail van Heuvellandexpress.
Vraag gedurende mijn uitzending dan a.u.b. naar de contactgegevens (of zoek mij op via de sociale media).

Ik wens je in elk geval heel veel luisterplezier toe in mijn uitzending. Tot dinsdagavond?


Muzikale groeten namens
Mitch


Locatie: Arnhem

Gestart op: 01-01-2012