Over Paul

DJ Paul
DJ Paul

Hallo luisteraar,Hieronder kunt u een beetje lezen over mijzelf.


Ik ben gestart in mei 1978 als zendamateur op de FM. Jarenlang hebben wij uitgezonden onder de naam 'Radio Juanita'.
Met een klein vermogen zijn wij onze uitzendingen op de FM begonnen en dat groeide naar een steeds groter vermogen. Onze laatste zender was een PLL gestuurde
dubbele BLX15 en deze leverde ongeveer 300 Watt.

Ons zendbereik werd daardoor van Heerlen tot Eindhoven! En dit gebied dan in de rondte, want wij gebruikten een
verticale rondstraler.

Zo'n groot zendbereik, dat was sterk en uniek. Wij hadden het geluk, zoals de meesten weten, dat wij op de juiste locatie en hoogte woonden.
Helaas leverde dit bij een aantal zendamateurs jaloezie op. Niet bij iedereen -gelukkig, maar bij een aantal wel.Inmiddels is de tijd van stiekem uitzenden voorbij. Sinds jaren zijn wij al online te beluisteren op dit station, dat tot stand is gekomen door de inspanningen van onder meer Henk en Angelo.

Officieel zijn de stream en de website online gegaan op 08-03-2008. De eerste officiële uitzending was echter pas op 15-03-2008.

Dat met grote dank aan Angelo & Henk.
Angelo bouwde toen de website, en Henk zorgde voor het omzetten en versturen van de muziek, waar veel regio stations mee hun uitzendingen draaien.Vroeger was u van ons gewend dat wij ontzettend veel Oostenrijkse muziek draaiden. Goed nieuws voor u: dat is nog steeds zo!
En u kunt er overal op de wereld van genieten via internet!

Verder hoort u in onze uitzendingen muziek uit verschillende talen of dialecten, zoals het Nederlands, Duits, Oostenrijks en Limburgs!
Maar dat is zeker niet alles, want zo passeert er ook muziek uit vreemde talen ons muziekkanon!In de afgelopen jaren heeft Heuvellandexpress al vele artiesten live in de studio mogen ontvangen en daar zijn wij zeker trots op!


Ik hoop dat u heel veel luisterplezier zult hebben bij Heuvellandexpress.


Muzikale groeten van

Paul


Locatie: Heerlen

Gestart op: 08-03-2008