Over Roger (Hamhufke)

DJ Roger (Hamhufke)
DJ Roger (Hamhufke)

Beste luisteraars,

Mijn naam is Roger Bertrand, gehuwd met Brigitte en trotse vader van onze twee zoontjes Mickey en Colin.
In 2011 ben ik bij radio Koempel begonnen met mijn programma 'Wenn erst der Abend kommt'. Toen Harrie Lemaire, de eigenaar van de Koempel, helaas overleed, is dit station opgeheven. Daardoor heb ik de kans gekregen om bij dit prachtige station mijn rentree te maken. Ongetwijfeld een stap verder en een muzikale 'trede' hoger!
Ik verheug me op de samenwerking met het team van Heuvellandexpress en in het bijzonder met Paul en Angelo!


Mocht u nu denken: 'Waar ken ik deze DJ toch van?'. Dat kan komen door mijn muzikale basis. Deze ligt bij het orkest De Rojo's. Later De Rojobuam genaamd. Dit orkest is door mijn vader en mij opgericht. Door drukte in werkzaamheden is dit orkest 10 jaar geleden in 'ruste' gegaan.
Ik ben nog steeds enorm trots op dit verleden, want de liedjes van De Rojobuam zijn nog steeds overal te horen!


Toch kan ik het niet laten om nog geregeld liedjes te schrijven en deze in een professionele studio op te nemen. Zo is er in het voorjaar van 2015 mijn eerste solo CD 'Verzeih mir' verschenen.


Verder rest mij alleen nog te zeggen dat ik echt een Elvis fan ben in hart en nieren! Voor mij is hij The King of Music en een rode draad in mijn leven.

Ik hoop u als luisteraar op vrijdagavond in mijn programma 'Wenn erst der Abend kommt' te mogen begroeten en ik wens u veel luisterplezier bij het gehele team van Heuvellandexpress The number one!

Muzikale groeten van
Roger


Locatie: Kerkrade

Gestart op: 01-01-2015